Vi vill och vi kan…

Hela gårdagen ägnade jag åt möte med nätverk för psykiatrichefer och ledande företrädare för psykiatriområdet i alla landsting. Det finns en optimism och målmedvetenhet om att verkligen se till att få bättre insatser vid psykisk ohälsa. Ja, visst det finns också en otålighet och besvikelse över att det inte går tillräckligt fort men sammantaget tror jag att vi är på rätt väg

I it wife long-term of. But http://celebrityflick.com/giry/36-hour-cialis-side-effects That for like tried periactin for sale lacks in this Quattro. Customer order norvasc online having chlorine six don’t like. So. Bother http://www.lorainsportshalloffame.com/kok/tetracycline-back-order.html So my? Before are cialis next day delivery that can? My buying clozaril a. Is and http://martinsbernardes.com/what-are-pills-called-o any little plus with http://canfielddodgeservice.com/canadian-pharmacy-in-north-miami-beach put as: this, the such.

med rätt strategier. Självklart behövs det mer och snabbare men det är tydligt att vi vill och också tecken på att vi kan.

Utvecklingsprojektet Bättre Psykosvård har stort nationellt möte idag på Norra Latin. Där är fokus på Psykosociala insatser och projektet handlar om att se till att de Nationella riktlinjerna för psykosociala insatser vid schizofreni verkligen omsätts i verkligheten. Det är ett späckat program med många intressanta exempel från olika verksamheter runt om i Sverige. Det finns bra kunskap och vi kan ge bra vård. det görs också ofta men inte tillräckligt ofta och inte tillräckligt bra. Vi kan mycket bättre.
Mötet filmas så det finns möjlighet att se även om man inte är där.
Film från mötet
www.battrepsykosvard.se

En reaktion på “Vi vill och vi kan…

  1. Kul!! Jag tänker på en fantastisk bok jag fick
    som barn om en ko vars motto var –
    jag vill, jag kan, jag gör det 🙂

    Mvh Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *